maleni kamicak

ona mala, crvena..

08.09.2017.

heii

meni majka stalno drobi kako ja na njih non stop vičem nešto, a Bog mi je svjedok da 9 od 10 puta prećutim kad počnu srat, a pritom sam rijetko s njima u društvu, nzm kako je to izračunala, uveličala žena. inače, kakve su to kraljice i kraljevi drame, tačno ne znam na koga sam ovako smirena i sofisticirana, da ne kažem kao princeza svemira.
ćaletova strana rodbine je sve go ološ, sačuvaj me Bože, bezobrazluk lvl pro, osim žena koje su oženili, na koju foru, SUČIM!? kao i ćale, uostalom, oženio je Mother of God, pripisaćemo to spletu (ne)srećnih okolnosti.
meni nije dosta spavanja, nikad. mogla bih spavati dva dana, glat. mogla bih se ne pomać nikako, mogla bih hrkati ko krava, ne bi me omelo. jer ja najviše na svijet volim spavati. samo me pusti da spavam, ako me imalo voliš. i kupi mi neku knjigu dobru. i skuvaj mi čaj. i dodaj mi telefon i slušalice. eto, ja sam skromna žena, nisam gad koji išće previše.
da vam kažem kako danima zarađujem keš, sprdali biste me, al netju da kažem jer želim da ostanem misteriozna i nedokučiva.
prekinula sam svaki kontakt s đečkom, a taman sam počela da gajim osjećanja. to sam uradila jer on nije počeo isto, i nije nam krivo.
na najnovijem ,,poslu" sam počela da se druškam sa, ljudi moji, najboljim frajerom ikad u mom životu što sam vidjela. stariji je dest godina od mene. mmmmm. ne znam, nmg vam reći ništa dalje, osim da je lik boli glava, hladno mi se prvi put obratio, neš bzv, i nisam ga viđala tri dana, sve sam premotavala onu rečenici u glavi dok nije došao ponovo. med! topim se kad mi priđe nešto da pomogne, jer vidim da ne pomaže nikom više, a i imamo tu jednu koleginicu koju mrzimo, pa je zajedno ismijavamo. srodna duša, bgmi. dal će poduzeti kakve korake... možda ima neku ozbiljnu vezu. eto, tako se zamišlja najgori scenario. znam, najgori bi bio da je oženjen, ali nije, to znam, hehe.
nzm, but kamy would marry