Kad je ružno i tužno, može biti ne znam koliko očekivano i jasno k'o dan, zaboli.
24 godine i nema te više. i sad te kasape, uče se na tebi, traže nešto za nekog, da bi sutra taj neko zaradio na greški koja te izbrisala s lica zemlje. budalo! da si bio samo malo pametniji, danas bi ispijao pivo sa B. i smij'o se Mladenkinom mužu, jer kako s konja na magarca, po kom to zakonu. slavio bi to što su te napokon primili za stalno na posao i grlio neku buduću potencijalnu gospođu M. ali ne, nisi bio pametan, nisi možda bio ni trijezan. sigurno nisi bio trijezan.
da l’ ti je lakše sad kad za tebe pričaju, kad o tebi pričaju, i svaku rečenicu počinju sa BIO? pa budalo, bio si mlad, da ništa više drugo nisi.
ništa nisi stig'o da budeš, a sve si htio.
i jebem ja budalu što te stavila u kola, jebem joj mater što je prošla bez ijedne modrice. boli me kurac što će savjest da je ubije, i treba da je ubije, da je smoždi k'o jebenu bubu, da je zalijepi na patos i da je svako ko naiđe, razvlači na đonovima. zaslužila je, i nemoj da mi se saosjećaš, nemoj da je ne kriviš, nemoj da kažeš – svima se to moglo desiti. moglo je, ali nije se desilo njoj, nego tebi! tebi, jebena budalo.
eto ti sad, glupane. ne možeš me opomenuti ni da ne psujem.
sve si mog'o, sve.

kamicak
3. https://youtu.be/8MHZ3GwPRqA 2.ne pišem da fasciniram. 1. ko, bre, ne sme? My Mother is a Mother of God! -vrsna umjetnica-

Komentariši