maleni kamicak

ona mala, crvena..

12.01.2018.

putz putz ozxezxi ozxezxi

nisam ja sad neka pretjerana pametnica (jesam) ali treba se ipak samo jednostavno udaljiti od glupog čovjeka koji nema namjeru prestat glupavisat o smislu i nesmislu svega oko naske i pustiti ga nek se nosi u pičku materinu, šta je mene više naš'o.
eto, kad sebe ne mogu gledati i slušati, i sad je on meni naš'o teoretisat o besmislicima koje mi u životu nisu pale napamet, nisam čak ni ja toliko besposlena i luda, ali eto, mooožda bi ova zamišljena buljooka djevojka htjela poslušati moju zamisao od koje se želudac prevrće, heeej, djevojčiceee buulj.. ovaaaj plavookaa, pajzzz sad ovo....
nakon tri sata više ne postojim, umrela i usahnula.

ne znam šta više da napišem, osim da sam primjetila da mene vole prve tri kuće komšiluka, i to starija generacija, pa kad dođu kod mojih, ne dođu kod njih, nego kod mene. kaže ćale odoh ja do grada, ja vama i ne trebam hehe, nakon što me komšija sat vremena davio o svemu, a kao došao kod njega, i ja kao hehe, kontam šali se čojk, kad stvarno ode. komšinica druga samo čeka da me vidi kad pređem prag, eto je odma', kuca i ulijeće, te boli je ovo, te ono. ja se pravim da mi je stalo, pa valjda je to pokreće, jer sve ostale boli kurac.
kami prijateljitza.

danas sam napravila rekord u spavanju, ustala sam u 15:21, moji mislili umrla.
jedan oženjeni preljepotan mi se straaaašno sviđa ali kamili je visoko moralna, ništa otoga, samo zez i bleja, diskretni pogledi i tiha patnjica.
sutra tram, vanjola i ja zajedno slavimo SNG, biće do yaya!