maleni kamicak

ona mala, crvena..

13.02.2018.

gdje vam je proljeće?

istina je da je (skoro) sve u našoj glavi, bar ja tako mislim i osjećam.
dolazi meni drugarica i hvali se kako su joj neke brain waves aplikacije uticale na koncentraciju i kako mnogo lako i brže uči sve. fazon jednu stranicu pročita jednom i sve zapamti dok joj ono zvrnda u ušima.
reko ne seeeeri, lažeeeeš, pa svi bismo imali prosjek 9.0 ( matematika kao ne može baš talasom), nemoj me peglati. i ona mene ubjeđuje skini to skini, meni preporučila drugarica, stvarno mi je pomoglo. i ajd reko skinuću i naravno ništa mi ne pomaže.
htjela sam reć da je ona sama sebe ubjedila i prije nego je to skinula da će joj pomoći i tako je sama sebi pomogla.
kao recimo ja, kad sam spavala na manjem krevetu, bio mi je do jaja, kad sam prešla na veći, bilo mi je bolje ( dec vot ši sed), sad kad sam prešla ponovo na manji, boli me svaka kost ( dec vot ši sed) jer sam umislila da nema boljeg od velikog ( omg, I can't stop) i sad mi svaki manji ( hahaha jebote) pričinjava bol.
ima i nastavak rečenice al je pun insinuacija, neću.
ko kad sebe ubjediš a joj kako sam lijepa danas a fazon samo si ustala raspoložena i srećna pa ti i komšija Drago od osamdeset ljeta djeluje ko hrizantema.
kad smo već kod toga, jel se i vama desi da ponekad ustanete tako srećni i pozitivni da vam i četkica za zube izaziva leptiriće u stomaku?

bila sam na ivici da se zaljubim u lika, molila sam Boga da me primjeti, i onda mi je posl'o poruku - šta ima ktb, moguli te nesssst pitatiii?
pametnom dosta.