maleni kamicak

ona mala, crvena..

22.03.2018.

I prefer white gold

rekla sam - daj Bože da mi svi problemi u životu budu ovako bizarno smiješni i izboriću se s tim.
dobijem osip kad me doda neko tipa Borka Farmasi, Aldijana Kakanj Avon Kraljica, Miroslav Fitnes Instruktor, Maser za Dame, Izuzetno Dominantan itd itd.
još mi je gore kad mi se javi u inboks i pita oću li se priključiti timu koji uvijek dobija, kurac dobija, mislim se, i napišeš joj hvaaaala, nisam zainterosovana ( toliko x mi je stiglo da sam kopirala to na clipboard, pa kad ustreba sto puta na dan, da se ne cimam, samo pestujem), ona me pita da ipak dobro razmislim jer ima baš dosta pogodnosti, evo ona je juče baš došla iz Čajniča s promocije, s punom kesom onih testera najjačih Avon parfema ( najjači parfem, lol, da ) i dva upaljača koji su joj doduše poklon od tetke iz okoline Čajniča koja je došla da podrži Avon kraljicu u usput bila peta od pet posjetitelja.
ili ovi što šeruju... joj, dok nisam zaboravila, najgori bizarni trend mi je definitivno slikanje čitulje pokojnika i kačenje na društvene mreže. Ljudi, ja jesam seljak, ober seljak, ali ajte vi meni recite, da li je to moderno i u trendu? Slika prvo čitulju pa sutradan grob. Objesiću se i umrijeću mlada.
da, za šerovanje... teeeeebra, ne možeš šerovati bolesnu djecu, znači ne apel za pomoć, nego bukvalno izbunare sliku nekog deformisanog malog djetešceta, i tako skupljaju lajkove i usputne simpatije prijatelja koji pomisle da je on dobar čovjek jer uz to obavezno doda i -napišite Amin da ovo dijete ozdravi. mamu vam jebem.

Ako niste gledali film Anthropoid, odgledajte. Vrhunski. 10/10

Image and video hosting by TinyPic