maleni kamicak

ona mala, crvena..

06.11.2019.

So what

Ja sam tip osobe koja ne voli da doplaćuje ljudima njihove obaveze i ono za šta su već plaćeni da rade.
ćekaj, stani.
ne govorim o uslugama gdje odeš u mini xafs i kasirka te uprkos silnim obavezama i gužvi usluži sa osmjehom, vjerovatno isfoliranim, ali OSMJEHOM, i ti odlučiš da ne uzmeš kusur, dobaciš pošalicu -počni vikendicu, hehe i izađeš.
govorim o tipu konobara unajmljenog da služi goste na svadbama koji neće da ti priđe stolu ako mu ne turiš cvaju u džep.
alo!
kamilion sigurno neće od svoje plate koja je manja od njegove plaćati da joj DONESE ono što je tražila.
tako da se kamilion uvijek snađe. A pitate se kako? Tako što od onog pored, koji gotovo uvijek podmiti ljigavca da im dosipa čim lizne onaj čokanjčić gorkog lista, preuzme piće ( prvo se sprijatelji, naravno ), sipa sebi a konobar vidjevši da ga je kami nadmudrio - počne da zeleni od muke.

još jedan lajfkoučing momenat na blogu male kamilice, poslužite se, usvojite.

03.11.2019.

pricala mi drugarica

seksanje kao osnovna i jedina aktivnost između dvoje mladih je super stvar dok se ne počnu pojavljivati osjećanja. sa njima dolazi razmišljanje i emotivni rolerkoster koji sve to samo razjebe i raspe u komadiće jer primarni cilj je bio nevezivanje za bilo šta osim za krevet, a gle, počela si da voliš to bolesno lijepo lice, grub glas i mišiće da otvore vrata.

stvar postaje ozbiljna kad ti, svjesna činjenice da nije za tebe, odlučiš da ga se, uprkost emocijama - riješiš, a on se odluči da zauzme stav -hvala ali ne, hvala, ja tebe volim, vidim da ti mene voliš, meni je lijepo, tebi je lijepo, neka nas, volim te volim te volim te.

vidite, postoje muškarci koji, UPRKOS tome što vas vole, evidentno VOLE, posesivno bolesno i ljubomorno čuvaju,NIKAD ne mogu da vas vole više od sebe.
postoje muškarci koji nikad neće upoznati ženu zbog koje će poželiti da nešto mijenjaju kod sebe. Nešto, za šta sto posto znaju da ne valja, prvo za njih, a onda za vas.
postoje muškarci koji vole do granice plača, a onda vam prepričaju kako su iz šale zvali komšinicu da se jebu, jer zašto da ne jebu, ako ona oće.
postoje muškarci s kojima je i najozbiljnija veza - usputna, kojima ne znate biti obaveza.

e, ako takvom date pičke, dajte jednom il dvaput,( ISPLATI SE) i tjerajte ga u tri pičke materine, bježte kud vas noge nose, TEŠKO VAMA!! :)))