maleni kamicak

ona mala, crvena..

03.11.2019.

pricala mi drugarica

seksanje kao osnovna i jedina aktivnost između dvoje mladih je super stvar dok se ne počnu pojavljivati osjećanja. sa njima dolazi razmišljanje i emotivni rolerkoster koji sve to samo razjebe i raspe u komadiće jer primarni cilj je bio nevezivanje za bilo šta osim za krevet, a gle, počela si da voliš to bolesno lijepo lice, grub glas i mišiće da otvore vrata.

stvar postaje ozbiljna kad ti, svjesna činjenice da nije za tebe, odlučiš da ga se, uprkost emocijama - riješiš, a on se odluči da zauzme stav -hvala ali ne, hvala, ja tebe volim, vidim da ti mene voliš, meni je lijepo, tebi je lijepo, neka nas, volim te volim te volim te.

vidite, postoje muškarci koji, UPRKOS tome što vas vole, evidentno VOLE, posesivno bolesno i ljubomorno čuvaju,NIKAD ne mogu da vas vole više od sebe.
postoje muškarci koji nikad neće upoznati ženu zbog koje će poželiti da nešto mijenjaju kod sebe. Nešto, za šta sto posto znaju da ne valja, prvo za njih, a onda za vas.
postoje muškarci koji vole do granice plača, a onda vam prepričaju kako su iz šale zvali komšinicu da se jebu, jer zašto da ne jebu, ako ona oće.
postoje muškarci s kojima je i najozbiljnija veza - usputna, kojima ne znate biti obaveza.

e, ako takvom date pičke, dajte jednom il dvaput,( ISPLATI SE) i tjerajte ga u tri pičke materine, bježte kud vas noge nose, TEŠKO VAMA!! :)))